Website laten maken?

U wilt een website laten maken tegen een betaalbare prijs en een uitstekende service? Dan bent u bij Vincky’s Media op het juiste adres. Ik maak en onderhoud professionele websites tegen een betaalbare prijs. Bij ons kunt u een website laten maken voor slechts €200,00! 

WordPress website laten maken
Vincky’s Media is sinds kort bezig in het maken en onderhouden van WordPress websites. WordPress is een Content Management System die het mogelijk maakt dat u eenvoudig, zonder veel technische kennis, uw website zelf kunt aanpassen. Ik maak eerst uw website op maat en zetten dit vervolgens om in WordPress waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw website daarna zelf te beheren. Denk hierbij aan het toevoegen of wijzigen van foto’s, schrijven van nieuwe artikelen of het aanmaken van een extra pagina. 
Strato website laten maken
Vincky’s Media heeft inmiddels al een paar websites gemaakt via Strato Sitebuilder. Strato Sitebuilder is ook een Content Management System die het mogelijk maakt dat u eenvoudig, zonder veel technische kennis, uw website zelf kunt aanpassen. Strato Sitebuilder is een soort gelijke systeem als WordPress. Echter het grote verschil is dat WordPress een gratis Content Management System is en dat je via Strato hiervoor apart betaald. Vandaar dat de prijs van Strato hoger ligt.

3-1 website
Ik maak responsive websites die toegankelijk zijn voor elk apparaat. Dus ook voor een tablet of mobiel.

Korte communicatielijn
Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Doordat ik niet voor een groot bedrijf werk, kunt u mij altijd bereiken.

Zoekmachine vriendelijk
De websites worden standaard zoekmachine vriendelijk gebouwd. Hierdoor wordt u snel gevonden in Google.

Prettige samenwerking
Ik luister goed naar uw wensen en vertaal dit dan naar uw website. Daarnaast denk ik ook aan de nazorg.

Uitstekende kwaliteit
Ik lever een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan. Uw website gaat pas online wanneer u er helemaal tevreden mee bent.

Goedkoopste in Zuid-Limburg!
Ik werk vanuit thuis, hierdoor heb ik weinig kosten waardoor u geen hoge prijs hoeft te betalen voor uw website.