Kosten?

Naast de uitstekende service die wij bieden, bieden wij jou ook de beste prijs-kwaliteitverhouding aan. Wij zijn van mening dat een website laten maken niet duur hoeft te zijn. Door onze kleinschalige aanpak en de passie voor ons werk garanderen wij jou van de laagste prijsgarantie!

De kosten van professionele website laten maken kunnen worden onderverdeeld in eenmalige en maandelijkse kosten. Wij geven jou hieronder een duidelijk overzicht van de kosten van website laten maken.

WordPress
Een complete website gemaakt met WordPress kost u eenmalig € 200,00. Daarnaast heeft u nog maandelijkse kosten ter hoogte van € 2,50 per maand. U heeft ook nog de mogelijkheid om het beheer van uw website onder ons beheer te laten vallen. Hiervoor betaald u dan een vast bedrag per maand. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u aangeven wat hiervoor de kosten zijn.

Strato
Een complete website gemaakt met Strato Sitebuilder kost u eenmalig € 200,00. Daarnaast heeft u nog maandelijkse kosten ter hoogte van € 8,00 per maand. U heeft ook nog de mogelijkheid om het beheer van uw website onder ons beheer te laten vallen. Hiervoor betaald u dan een vast bedrag per maand. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u aangeven wat hiervoor de kosten zijn.