Onze werkwijze

Stap 1. Oriëntatie en bestelling

Samen maken wij een persoonlijke afspraak. In deze fase kunt u aangeven hoe u graag uw website zou willen hebben. Wij leggen samen de afspraken vast.

Stap 2. Opsturen grafische materialen

Indien u bij ons een website laten maken, dan krijg je na onze persoonlijke gesprek mijn e-mailadres waar u uw grafische materialen naar ons kunt opsturen. Denk hierbij aan foto’s, logo’s en teksten.

Stap 3. Ontwerpen van jouw website

Zodra wij alle grafische materialen hebben ontvangen, kunnen wij aan de slag. Wij beginnen dan met het ontwerpen van jouw website. In deze fase nemen wij uw gesproken wensen mee en proberen deze te vertalen naar een professioneel ontwerp.

Stap 4. Bespreken en goedkeuren

Het ontwerp van uw website is afgeleverd. We bespreken de punten wat nog verbeterd moet worden. Zodra alles is besproken en is aangepast kunnen wij verder naar het bouwen van de website.

Stap 5. Bouwen en testen

Nu de webdesign is goedgekeurd door jou. Kunnen wij beginnen met het bouwen van de website en het hierna volledig testen ervan. Nadat dit door ons is gedaan, krijgt u toegang tot uw nieuwe website zodat u dit ook kan doen en ons kan laten weten wat u er van vindt!

Stap 6. Oplevering

Gefeliciteerd! Uw nieuwe website is nu af en staat online. U krijgt van ons per mail de inloggegevens van uw website zodat u voortaan ook uw website zelf kan aanpassen.

Hebt u website onderhoud aan ons overgedragen? Dan doen wij dit uiteraard voor u en hebt u hier geen omkijken meer naar.